3 Δεκ 2014

Νέα ιστοσελίδα για την AIGAION Ασφαλιστική

Νέα εταιρική ιστοσελίδα για την ενημέρωση των πελατών και την διευκόλυνση των συνεργατών της δημιούργησε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε.


Στόχος της κίνησης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση, η άμεση πληροφόρηση και φυσικά η ηλεκτρονική πρόσβαση των συνεργατών της εταιρίας σε όλη της γκάμα των προϊόντων της, καθώς και σε άλλες χρησιμες για τους ασφαλιστές και τους καταναλωτές πληροφορίες.
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.aigaion.gr, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα, να αναζητήσει ότι τον ενδιαφέρει για την ασφάλιση, να ενημερωθεί και να βρεί αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα που η AIGAION προσφέρει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Ακόμα στην σύγχρονη ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να αντλήσει στοιχεία που αφορούν:
  • τις ενέργειες και ότι άλλο αφορά την αντιμετώπιση ατυχήματος με όχημα (υπεύθυνη δήλωση ατυχήματος, έντυπο φιλικής δήλωσης, αίτηση αποζημίωσης)
  • πληροφορίες για τα συνεργαζόμενα συνεργεία, τη θραύση κρυστάλλων, τις συνεργαζόμενες τράπεζες
  • έντυπα για αιτήσεις ασφάλισης
  • ενημέρωση για τις δράσεις της εταιρίας (δελτία τύπου, ανακοινώσεις, χορηγίες, εκδηλώσεις κ.α.)

Παράλληλα οι συνεργάτες της AIGAION έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα WebBrokers για την εκτέλεση των εργασιών τους και την εφαρμογή καταχώρησης αιτήσεων ασφάλισης και έκδοσης συμβολαίων οχημάτων.

Η ανανέωση της ιστοσελίδας της AIGAION εντάσσεται στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για την τεχνολογική αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών της εταιρίας προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου