24 Δεκ 2014

Clevercare: Φέτος τα Χριστούγεννα κάντε το πιο πολύτιμο δώρο στο παιδί σας!


Φέτος τα Χριστούγεννα κάντε στο παιδί σας το πιο πολύτιμο Δώρο!

Εξασφαλίστε την υγεία του μόνο με 130€ το χρόνο!

Η CLEVERCARE συμμετέχει στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση "The Christmas Factory" στην Τεχνόπολη στο Γκάζι μέχρι τις 6/1/2015

Όσοι γονείς επισκεφθούν το περίπτερό της δικαιούνται χωρίς καμία υποχρέωση ή μελλοντική δέσμευση, ένα πολύτιμο δώρο: ένα αιματολογικό checkup αξίας 100€ στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ. Αναλυτικές πληροφορίες στο www.clevercare.gr.
Στο περίπτερό μας θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα CLEVERBEAUTY, ένα μοναδικό πρόγραμμα υγείας και ομορφιάς για την γυναίκα, μόνο με 99€ το χρόνο, που δημιουργήθηκε σε αποκλειστική συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.
Η CLEVERCARE είναι ένας μοντέρνος, πρωτοποριακός ασφαλιστικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις σύγχρονες ανάγκες του Έλληνα ασφαλιζόμενου. Ο συνδυασμός αξιόπιστων υπηρεσιών, έξυπνων και ευέλικτων προγραμμάτων σε μοναδικές τιμές εκτός κάθε ανταγωνισμού είναι αυτό που διαφοροποιεί την CLEVERCARE. Η CLEVERCARE ξεκινάει τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα με την προώθηση των προγραμμάτων CLEVERHEALTH και CLEVERBEAUTY σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.
Το πρόγραμμα CLEVERHEALTH περιλαμβάνει το CLEVERHEALTH JUNIOR (παιδιατρικό ετήσιο ασφαλιστικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης για παιδιά 1-21 ετών) σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και την EUROLIFE, το οποίο διατίθεται στην τιμή των 130 ευρώ το χρόνο. (Η τιμή αυτή είναι προνομιακή και ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα)!
Με κάθε πρόγραμμα CLEVERHEALTH JUNIOR ο ένας από τους δύο γονείς δικαιούται δώρο το ετήσιο συνδρομητικό πρόγραμμα Εξωτερικών Ιατρείων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ «1 χρόνο υγεία» αξίας 30€. Αλλά και το CLEVERHEALTH JUNIOR BASIC (παιδιατρικό συνδρομητικό πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων) σε συνεργασία με το ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ, το οποίο μόνο με 29€ το χρόνο, προσφέρει μία εξαιρετική «ασπίδα» προστασίας για την υγεία του παιδιού σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.clevercare.gr ή καλέστε στο 801 11 88888.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου