12 Ιαν 2015

Generali: Επιπλέον παροχές με το ίδιο ασφάλιστρο στην οδική βοήθεια

Στο πλαίσιο επέκτασης των προσφερόμενων υπηρεσιών της Οδικής Βοήθειας / Φροντίδας Ατυχήματος, η Generali ενημερώνει τους συνεργάτες της για την έναρξη συνεργασίας της με την Europ Assistance από 01/01/2015 για τα νέα συμβόλαια και από 01/03/2015 για τις “ανανεώσεις”.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, τα υφιστάμενα συμβόλαια θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τη Mapfre μέχρι τη λήξη της περιόδου ασφάλισης τους. Οι επιπλέον παροχές των ήδη υφιστάμενων συμβολαίων, που θα ισχύουν, χωρίς καμία επιβάρυνση στο κόστος είναι:
  • Βελτίωση της κάλυψης μεταφοράς των επιβαινόντων. Μέχρι σήμερα, ασφαλισμένα πρόσωπα τη στιγμή της βλάβης ή του ατυχήματος του αυτοκινήτου, θεωρούνταν ο εκάστοτε νόμιμος οδηγός και οι συγγενείς Α’βαθμού. Από 01/01/2015ασφαλισμένα πρόσωπα θεωρούνται ο εκάστοτε οδηγός του ασφαλισμένου οχήματος και όλοι οι επιβάτες του. Σε περίπτωση που απαιτηθεί η μεταφορά των επιβαινόντων, θα καλύπτονται όλοι οι επιβάτες του ασφαλισμένου οχήματος, άσχετα με το βαθμό συγγένειάς τους με τον ασφαλισμένο.
  • Επέκταση της παραλαβής δήλωσης ατυχήματος μέσω Tablet σε Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, (μέχρι τώρα η συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν διαθέσιμη μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει την άμεση ενημέρωση της Εταιρίας για κάθε περιστατικό, το ταχύτατο άνοιγμα φακέλου για τον πελάτη και την ταυτόχρονη ειδοποίηση του Συνεργάτη μέσω e-mail από το THESIS, για το περιστατικό που έχει συμβεί στον πελάτη του.
  • Μεταφορά του ασφαλισμένου οχήματος στο πλησιέστερο σταθμό καυσίμων από την οδική, σε περίπτωση έλλειψης καυσίμου στο ασφαλισμένο όχημα.
  • Αύξηση στα όρια παραμονής του ασφαλισμένου σε ξενοδοχείο (ανώτατο συνολικό ημερήσιο κόστος €100 από €75 και ανώτατο συνολικό κόστος, έως και 3 ημέρες, €300 από €225).
  • Προσθήκη ορίων παραμονής του ασφαλισμένου σε ξενοδοχείο στο εξωτερικό (ανώτατο ημερήσιο κόστος €220 και ανώτατο συνολικό κόστος, έως και 3 ημέρες, €660).
  • Επέκταση δυνατότητας φύλαξης του οχήματος στην περίπτωση που το συνεργείο είναι κλειστό λόγω αργίας και Σαββατοκύριακου. Το όχημα φυλάσσεται και μεταφέρεται την πρώτη εργάσιμη ημέρα, χωρίς να υπάρχει χρέωση φύλαξης, ακόμα και στην περίπτωση που οι ημέρες αργίας είναι περισσότερες από τρείς, χρονικός περιορισμός που ίσχυε μέχρι σήμερα.
  • Παροχή κάλυψης του πελάτη, ακόμα και σε περιπτώσεις μη άμεσης πιστοποίησης από την Εταιρία της κατάθεσης των χρημάτων, στην περίπτωση που o πελάτης προσκομίσει την προσφορά ασφάλισης (αφορά στις νέες ασφαλίσεις), την ειδοποίηση ανανέωσης (αφορά στις ανανεώσεις) και το αποδεικτικό πληρωμής του ασφαλίστρου (καταθετήριο, απόδειξη πληρωμής).
(Πηγή: Nextdeal.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου