2 Φεβ 2015

Καινοτομεί η AIG στο λανσάρισμα νέων προϊόντων

Η AIG λάνσαρε στην αγορά ένα νέο προϊόν, το αποκαλούμενο «Celebrity Product Recall Response» το οποίο προϊόν δίνει τη δυνατότητα κάλυψης έναντι απώλειας δημόσιας φήμης, σκανδάλων, ή απροσδόκητου θανάτου.
Το νέο προϊόν, όπως ανακοίνωσε η AIG, θα διανέμεται μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας των ΗΠΑ, Lexington.
Σχολιάζοντας την εισαγωγή του νέου προϊόντος στην αγορά ο CEO της Lexington, Jeremy Johnson τόνισε: «Το «Celebrity Product Recall Response» σχεδιάστηκε με στόχο να αντιμετωπίσει την έκθεση στον κίνδυνο εταιρειών που συνδέεται με την προώθηση των επώνυμων».
Προσθέτοντας ότι «στην εποχή των μέσων κοινωνικής διαδικτύωσης και της άμεσης πληροφόρησης, οι αδιάκριτες αναφορές για διάσημα ονόματα ή υψηλού προφίλ αθλητές μπορούν να διαδοθούν ταχέως σε παγκόσμιο επίπεδο με αρνητικές επιπτώσεις στο όνομα των επωνύμων ή στις μπράντες που συνδέονται με τα ονόματα των επωνύμων».
Σύμφωνα με την εταιρεία, οι καλύψεις μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν τα κόστη ανάκλησης προϊόντος από την αγορά, συμπεριλαμβανομένου την διάθεση και τη μεταφορά.
Το Celebrity Product Recall Response είναι διαθέσιμο προς εταιρείες όλων των μεγεθών συμπεριλαμβανομένων των start-ups και των μικρών επιχειρήσεων
(Πηγή: Insurancedaily.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου