26 Σεπ 2016

Allianz Junior Football Camp: Η Allianz Ελλάδος έκανε το όνειρο δύο νέων πραγματικότητα

Ο Χρήστος Μαργαρίτης και ο Θράσος Αγγελόπουλος, 2 επίδοξα ποδοσφαιρικά αστέρια από την Αθήνα, ήταν οι μεγάλοι τυχεροί που ανέδειξε ο διαγωνισμός της Allianz Ελλάδος. Τα δύο παιδιά εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο 8ο Allianz Junior Football Camp, κάνοντας έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Μαζί με 73 ακόμα νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από 30 διαφορετικές χώρες, συμμετείχαν στο 8ο Allianz Junior Football Camp που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στις εγκαταστάσεις της FC Bayern Munich, στο Μόναχο. Οι τεχνικοί της ομάδας νέων της FC Bayern Munich προπόνησαν τους νεαρούς παίκτες, ηλικίας 14 έως 16 ετών, τους δίδαξαν τεχνικές υψηλού επιπέδου και μοιράστηκαν μαζί τους μερικά μυστικά επιτυχίας.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης ήταν η συνάντηση των παιδιών με τα είδωλά τους, τους αστέρες της FC Bayern Munich. Οι Xabi Alonso, Franck Ribéry, Arjen Robben και Renato Sanches συνάντησαν τα 14 κορίτσια και 59 αγόρια που συμμετείχαν στο Camp υπέγραψαν αυτόγραφα, συνομίλησαν μαζί τους και τους ενθάρρυναν να μην εγκαταλείπουν ποτέ τα όνειρά τους και να επιδιώκουν τους στόχους τους με τόλμη και θάρρος!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου