29 Σεπ 2016

Ανθρωποκεντρική επένδυση ΑΧΑ: Επίκεντρο η εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της

Μέσω ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, η ΑΧΑ συνεχίζει να προσφέρει στους ανθρώπους της τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία που θα τους δώσουν τη δυνατότητα  για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη. Η στρατηγική της έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες, τόσο του ανθρώπινου δυναμικού της όσο και της ίδιας της Εταιρείας, δημιουργώντας μια κοινή και παράλληλη πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης.

Οι δράσεις της ΑΧΑ για την Εκπαίδευση και Ανάπτυξη των ανθρώπων της αφορούν σε 5 βασικούς πυλώνες που αποτελούνται από 80 εκπαιδευτικά προγράμματα:

  • Ηγετικές δεξιότητες (Managerial Excellence)
  • Τεχνικές δεξιότητες (Technical Excellence)
  • Ψηφιακές δεξιότητες(Digital Excellence)
  • Προσωπικές Δεξιότητες (Personal Excellence)
  • Kουλτούρα ΑΧΑ (AXA Excellence)
Τα παραπάνω προγράμματα επικεντρώνονται στην εκπαίδευση τόσο των εργαζομένων όσο και των συνεργατών της AXA, στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στη διεύρυνση και επικαιροποίηση των τεχνικών τους γνώσεων καθώς και στην προσωπική εξέλιξη μέσα από πρόγραμμα απόκτησης MSc-MBA, ανάπτυξη δεξιοτήτων, εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας i-learn και άλλα.

Έμφαση αυτή τη χρονιά θα δοθεί στην κατηγορία Ηγεσία και Διοικητική Υπεροχή (Managerial Excellence) που προωθεί την ανάπτυξη ηγετικών και διοικητικών ικανοτήτων και παράλληλα την ενίσχυση της συναισθηματικής νοημοσύνης. Βασικό εργαλείο σε αυτή την εκπαίδευση θα είναι το πρόγραμμα «Manager@AXA» που προσφέρει μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στους τομείς της διαχείρισης ανθρώπων και της εν συναίσθησης και αφορά τόσο το διοικητικό προσωπικό όσο και το δίκτυο πωλήσεων της Εταιρείας.

Επιπλέον, η ΑΧΑ, πρωτοπόρος στην ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της προσέφερε στα πλαίσια της ανάπτυξης Προσωπικών Δεξιοτήτων σε όλους τους εργαζομένους της και στα μέλη των οικογενειών τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα αγγλικών μέσω της εξ’ αποστάσεως πλατφόρμας Gymglish σε συνεργασία με τον Όμιλο Linguaphone.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου