8 Σεπ 2016

INTERAMERICAN: Υποστηρίζει τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς

Μεταξύ των χορηγών που υποστήριξαν τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου ήταν η INTERAMERICAN.

Στις εκδηλώσεις, που κορυφώθηκαν στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και εκπροσώπηση της Κυβέρνησης από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, παρευρέθηκαν και τα στελέχη της εταιρείας Μ. Μοσχονάς, διευθυντής του δικτύου συνεργαζομένων πρακτόρων και μεσιτών και Κ. Ντούτσης, account manager του ίδιου δικτύου.

Η σχέση της INTERAMERICAN με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, που είναι γνωστός από την παραγωγή των μήλων «Ζαγορίν», είναι και ασφαλιστική, δεδομένου ότι η εταιρεία είναι συνασφαλίστρια, μέσω του μεσιτικού γραφείου COMERGON, του Συνεταιρισμού για τα πάγια περιουσιακά στοιχεία του και τα εμπορεύματα.

Επισημαίνεται το ειδικότερο ενδιαφέρον της INTERAMERICAN για τις συνεταιριστικές αγροτικές δραστηριότητες, δεδομένου ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει δυναμικά την ασφαλιστική δραστηριοποίησή της στον πρωτογενή τομέα. Η INTERAMERICAN αντλεί σχετική τεχνογνωσία από τη μακρά εμπειρία στις αγροτικές ασφαλίσεις της μητρικής ACHMEA, που χαρακτηρίζεται από τη συνεταιριστική κουλτούρα. Η εταιρεία διαθέτει προγράμματα για τη συστηματική και αποτελεσματική διαχείριση πολλαπλών φυσικών και επιχειρηματικών κινδύνων. Οι παρεχόμενες καλύψεις αφορούν σε αγροτικές κατοικίες και κτήρια, εγκαταστάσεις και εξοπλισμό θερμοκηπίων, γεωργικά μηχανήματα υπαίθρου και αγροτικά οχήματα, μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου, μεταφορές αγροτικών προϊόντων, αστική ευθύνη έναντι τρίτων (γενική, εργοδότη και προϊόντος), ενώ πρόκειται να επεκτείνει τις καλύψεις και σε άλλους κινδύνους που απειλούν τις αγροτικές μονάδες.

Φώτο: Στο στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις εορτασμού των 100 χρόνων του Συνεταιρισμού στη Ζαγορά εικονίζονται –από αριστερά– οι Δ. Βαλασσάς, διευθυντής του Συνεταιρισμού, τα στελέχη ευθύνης του πρακτορειακού δικτύου της INTERAMERICAN K. Ντούτσης και Μ. Μοσχονάς, Γ. Ζαφειρίου, διευθύνων σύμβουλος COMERGON, Α. Λάσκος, πρόεδρος Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, Δ. Βαρούτα, αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, Δ. Ζαφειρίου, πρόεδρος COMERGON

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου