14 Οκτ 2016

ERGO: Στηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα δρόμου Ladies Run

Με κεντρικό σύνθημα «τρέχουμε μαζί με ασφάλεια» η ERGO στηρίζει το Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό, που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες.

H ERGO με τη χορηγική της στρατηγική επιλέγει να στηρίζει και να ενισχύει όλους όσους αγωνίζονται για να βελτιώσουν και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Τηρώντας τη δέσμευσή της αυτή συμμετέχει για πέμπτη συνεχή χρονιά ως επίσημος χορηγός στον αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Astir Palace, παρέχοντας δωρεάν κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες γυναίκες.

Mε την επιλογή της συγκεκριμένης χορηγικής ενέργειας η εταιρία στηρίζει έναν θεσμό που συνδυάζει την άμιλλα και την προώθηση του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά, καθώς μέρος των εσόδων του αγώνα που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές θα δοθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Η ERGO συμμετέχει επίσης με τη δική της ERGO Ladies Running Team, που αποτελείται από εργαζόμενες, συνεργάτιδες και φίλες του ομίλου εταιριών της ERGO. Αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του αγώνα, τα μέλη της ομάδας τρέχουν για καλό σκοπό και στέλνουν παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας και τιμώντας τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Ο αγώνας δρόμου περιλαμβάνει δύο διαδρομές απόστασης 5 και 10 χιλιομέτρων και απευθύνεται τόσο σε έμπειρες όσο και σε αρχάριες δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου