24 Οκτ 2016

Ευρωπαϊκή Πίστη: Τα MARKET IN στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Η Ευρωπαϊκή Πίστη καλωσορίζει τα MARKET IN στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στις οποίες οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας Ασφαλιστικός Γονέας, επιλέγοντας ένα από τα 140 καταστήματα MARKET IN και κάνοντας τις καθημερινές τους αγορές με τη χρήση μετρητών, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, εξασφαλίζουν:
  • 1,5% επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη
  • δωρεάν αγορές από τις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλειας ζωής τους από ατύχημα.
Γιορτάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία, οι δύο επιχειρήσεις προσφέρουν στους κατόχους του προγράμματος τη δυνατότητα με την πρώτη αγορά τους σε κάθε κατάστημα MARKET IN έως τις 30 Νοεμβρίου, να επωφεληθούν με €5 έκπτωση για την επόμενη αγορά τους, καθώς και με €500 επιπλέον στο ποσό της ασφαλιστικής τους κάλυψης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη συνεργασία, τις τρέχουσες προσφορές, το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αλλά και για να αποκτήσετε το πρόγραμμα, επισκεφθείτε το www.asfalistikosgoneas.gr ή κατεβάστε το νέο App του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου