21 Οκτ 2016

Groupama Ασφαλιστική: Χαρίζουμε τη «ζεστασιά» μας στα Παιδικά Χωριά SOS

Στην Groupama Ασφαλιστική, πιστοί στη δέσμευσή μας για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, στηρίζουμε για 9 συναπτά έτη τα Παιδικά Χωριά SOS και ενισχύουμε σταθερά το έργο και τη λειτουργία του Οργανισμού σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος, πήγαμε ένα βήμα παραπέρα και προσφέραμε επιπλέον τη «ζεστασιά» μας, δωρίζοντας την ποσότητα 1.200 λίτρων πετρελαίου με στόχο να καλύψουμε τη θέρμανση για τους πρώτους χειμερινούς μήνες του Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργεί ο Οργανισμός στο Μαρούσι.


Σκοπός του Ξενώνα Βρεφών SOS, ενός από τα κορυφαία προγράμματα φροντίδας και θεραπείας κακοποιημένων βρεφών και νηπίων στη χώρα μας, είναι να παρέχει την απαραίτητη προστασία, περιποίηση, αποκατάσταση και ασφαλή διαμονή για παιδιά ηλικίας 0-5 ετών.


Με αυτή τη συμβολική κίνηση, η Groupama Ασφαλιστική μαζί με όλους εσάς, δείχνει ακόμη μια φορά την ευαισθητοποίησή της σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα και ευάλωτες ομάδες. Σε αυτή την κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε όχι μόνο να στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού και τα παιδιά, αλλά και να επενδύουμε σε δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου