22 Νοε 2016

AXA: Δώρα για τα 10 χρόνια του Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus της Alpha Bank

Η AXA, ως Μεγάλος Συνεργάτης στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Bonus της Αlpha Bank, συμμετέχει στον εορτασμό των 10 χρόνων επιτυχημένης πορείας του Προγράμματος και χαρίζει μεγάλα δώρα στους κατόχους των καρτών Bonus.

Στο πλαίσιο του προγράμματος που θα διαρκέσει έως τις 10 Δεκεμβρίου, 150 τυχεροί που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα με οποιαδήποτε κάρτα Bonus της Alpha Bank θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ για όλα τα προϊόντα της AXA.

Οι 150 νικητές, κάτοχοι καρτών Bonus, θα ενημερώνονται μέσω της απόδειξης της αγοράς τους με το μήνυμα: «ΚΕΡΔΙΣΑTE ΒΟNUS» «10 Χρόνια Βοnus! Συγχαρητήρια. Κερδίσατε μία δωροεπιταγή από την AXA Ασφαλιστική. Ενημερωθείτε στο 210 9892850.» Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν και οι συναλλαγές σε Bonus συνεργάτες κατά τις οποίες δεν εκδίδεται απόδειξη, π.χ. ηλεκτρονικές. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικώς ή/και μέσω sms από την Alpha Bank.

Εξίσου σημαντικό είναι και το όφελος για τους πελάτες που θα επιλέξουν να πληρώσουν τα ασφάλιστρά τους στην AXA με τη χρήση της Bonus κάρτας τους καθώς θα κερδίσουν από τη συναλλαγή τους δεκαπλάσιους πόντους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου