11 Νοε 2016

Eurolife ERB: Χορηγός στο Γ’ Τουρνουά Kavouri Tennis Club


Η Eurolife ERB, ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς Ομίλους στην ελληνική αγορά, ήταν ανάμεσα στους χορηγούς του 3ου Τουρνουά τένις που πραγματοποιήθηκε στο Kavouri Tennis Club στα μέσα Οκτωβρίου. 

Τόσο τα μέλη, όσο και οι συμμετέχοντες του Kavouri Tennis Club είχαν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία της Eurolife ERB να προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα προσωπικού ατυχήματος, σε συνεργασία με την KTC Insurance Brokers. Το εν λόγω Ομαδικό Ασφαλιστήριο Προσωπικού Ατυχήματος παρείχε κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων, μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας, καθώς και απώλειας ζωής σε περίπτωση ατυχήματος κατά τις ώρες προπόνησης ή αγώνων εντός των εγκαταστάσεων του Kavouri Tennis Club.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μέρος της συνολικής στρατηγικής της Εταιρείας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ατυχημάτων. Πρωταρχικό μέλημα της Εταιρικής Υπευθυνότητας της Eurolife ERB, με την ενέργεια αυτή είναι η κάλυψη από ενδεχόμενο ατύχημα και η παροχή υψηλού επιπέδου ασφάλισης για αθλητές, επαγγελματίες και μη.

Η συμμετοχή του Ομίλου Eurolife ERB στο Γ’ Τουρνουά εντάσσεται επίσης στο γενικότερο πλαίσιο πρωτοβουλιών σχετικές με δραστηριότητες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου. Φέτος, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακούς αγώνες, γεμάτους δράση και συγκινήσεις, καθώς και πραγματικά μοναδικές στιγμές, όταν στο τερέν αγωνίστηκαν δύο κορυφαίοι Έλληνες τενίστες με αμαξίδιο, ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Σταμάτης Μείνως, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε Πανελλήνια και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Αντισφαίρισης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου