15 Νοε 2016

INTERAMERICAN: Αποκλειστική συνεργασία με INSUROPE για ομαδικές ασφαλίσεις σε πολυεθνικές

Η INTERAMERICAN συνήψε μία εξαιρετικής σημασίας συμφωνία συνεργασίας για ομαδικές ασφαλίσεις με την INSUROPE, ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως πολυεθνικά δίκτυα παροχής υπηρεσιών για Employee Benefits. Η συμφωνία προβλέπει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της INSUROPE στην Ελλάδα από την INTERAMERICAN για την παροχή προγραμμάτων ομαδικής ασφάλισης Ζωής και Υγείας ειδικά σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Με τη συμφωνία αυτή, ο κλάδος των ομαδικών ασφαλίσεων της INTERAMERICAN ενισχύεται σημαντικά και δημιουργούνται προϋποθέσεις περαιτέρω διεύρυνσης του σχετικού χαρτοφυλακίου της. Από την άλλη πλευρά, η INSUROPE αποκτά τη δυνατότητα αποκλειστικής παροχής ασφαλιστικών λύσεων στην Ελλάδα από μία κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία υψηλού κύρους και αξιοπιστίας, με δεδομένη εμπειρία και τεχνογνωσία στις ομαδικές ασφαλίσεις, καθώς και με την υποστήριξη της μητρικής της ACHMEA, που έχει ασφαλιστική διαδρομή μεγαλύτερη των 200 ετών και ηγετική θέση πανευρωπαϊκά στις ασφαλίσεις υγείας.

Η INSUROPE χαρακτηρίζεται από 40 και πλέον έτη ιστορίας στην παροχή λύσεων διαχείρισης της ασφάλισης προσωπικού μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες. Ο οργανισμός αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο δυναμικά παγκόσμια δίκτυα, με υψηλά standards εξυπηρέτησης και με παροχή ευέλικτων λύσεων, ενώ έχει ως συνεργαζόμενα μέλη τις πιο ισχυρές ασφαλιστικές εταιρείες ανά τον κόσμο, στα οποία έρχεται να προστεθεί και η INTERAMERICAN. Στόχος της INSUROPE είναι να αποτελεί την πρώτη επιλογή ανάμεσα σε πολυεθνικά δίκτυα, παγκοσμίως.

H INTERAMERICAN στον κλάδο των ομαδικών ασφαλίσεων δραστηριοποιείται από την ίδρυσή της, εδώ και 45 χρόνια, με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και προσδοκίες των επιχειρήσεων οι οποίες θέλουν να προσφέρουν ποιοτική ασφαλιστική κάλυψη στους εργαζομένους τους. Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους ή δραστηριότητας. Τα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης. «Είμαστε υπερήφανοι που η εταιρεία αποτελεί για τη χώρα μας αποκλειστικό στρατηγικό συνεργάτη της INSUROPE, οργανισμού με μεγάλη διείσδυση στην αγορά των ομαδικών ασφαλίσεων για πολυεθνικές επιχειρήσεις» υπογραμμίζει σχετικά ο Γ. Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων και corporate business της INTERAMERICAN.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου