2 Δεκ 2016

INTERAMERICAN: Δωρεάν ασφάλιση δρομέων σε 2 αθλητικές εκδηλώσεις

Οι υπηρεσίες που διαθέτει η INTERAMERICAN για άμεση ιατρική (προσωπική) βοήθεια, βασιζόμενες στο εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό υγειονομικής υποστήριξης και στις ιδιόκτητες υποδομές – τον στόλο ασθενοφόρων, αποτελεί τον πιο σταθερό πρεσβευτή κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας, εδώ και αρκετά χρόνια.

Στο οργανωμένο σχέδιο ΕΚΕ "Πράξεις Ζωής" της INTERAMERICAN, η συνεισφορά αναλόγων υπηρεσιών είναι σημαντικής κοινωνικής αξίας και προσμετράται στο "κοινωνικό κεφάλαιο" που αποδίδει η εταιρεία.  Πρόσφατα, η INTERAMERICAN ασφάλισε δωρεάν όλους τους δρομείς-πολίτες που συμμετείχαν σε δύο μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις δρόμων υγείας.

Η χορηγία ασφαλιστικής κάλυψης αφορούσε στο διεθνές "1ο Acropolis Night Run", που οργανώθηκε την 1η Οκτωβρίου στην Αθήνα με περισσότερους από 2.800 δρομείς από 14 χώρες, σε διαδρομή 5.000 μέτρων. Ασφάλιση δρομέων προσέφερε η εταιρεία και στο "Kallithea Night Run" στις 22 Οκτωβρίου με περισσότερες από 2.000 συμμετοχές, που οργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε διαδρομές 2,5 και 5 χιλιομέτρων.

Η Άμεση Ιατρική Βοήθεια της INTERAMERICAN ήταν παρούσα με ασθενοφόρα και εξειδικευμένο προσωπικό φέτος και στους δρόμους Υγείας που οργάνωσε ο Σύλλογος Υγείας Δρομέων Αθήνας, 10 και 20 χιλιομέτρων, καθώς και σε εκδηλώσεις δήμων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Επίσης, διατέθηκαν δωρεάν ασθενοφόρα στο πλαίσιο της υποστήριξης πρωτοβουλιών για ηλικιωμένους  ("Γραμμή Ζωής" και Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου