30 Ιαν 2017

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της

Τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας κλείνει φέτος η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική προάγοντας τον Πολιτισμό στην Ασφάλιση. Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έκοψε την 40 η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της σε μια γιορτή που έγινε στα γραφεία της εταιρίας σε κλίμα οικογενειακό, παρουσία όλων των μελών της «οικογενείας ΔΥΝΑΜΙΣ».

Την αυλαία άνοιξε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του έτους ενώ έθεσε τους στόχους για το 2017.

«Το 2016, για τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, ήταν μια καλή χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Ανανεωμένα ασφαλιστικά προγράμματα, πλούσια σε καλύψεις με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, αναβάθμιση της μηχανογραφικής εφαρμογής Dynamis Navins Web, καινούρια ιστοσελίδα με χρήσιμα και καινοτόμα εργαλεία για τους ασφαλισμένους και σύγχρονοι τρόποι εξόφλησης ασφαλίστρων, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που έγιναν μέσα σε μια ιδιαίτερη οικονομικά και πολιτικά χρονιά. Η οικογένεια μας μεγαλώνει μέσα από νέους ανθρώπους υψηλού επιπέδου κατάρτισης, που αποτελούν το εχέγγυο για τη συνέχιση της σαρανταετούς επιτυχημένης πορείας της εταιρίας μέσα από την προαγωγή του Πολιτισμού στην ασφάλιση»

Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής, κ. Παύλου Γ. Καρακώστα ο οποίος με αφορμή την επέτειο των 40 ετών ΔΥΝΑΜΙΣ, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της εταιρίας από την ίδρυση της μέχρι σήμερα ενώ ολοκλήρωσε επιβραβεύοντας και ευχαριστώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό για τις προσπάθειές του ενώ το παρότρυνε να συνεχίσει πάνω στο έργο της προσωπικής εξυπηρέτησης των πελατών καθώς αυτή είναι και η προστιθέμενη αξία της εταιρίας.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των στελεχών της εταιρίας, που με την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Φέτος η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική συμπληρώνει τα σαράντα χρόνια μιας αδιάλειπτης και συνεπούς επιχειρηματικής πορείας και προσδοκά να παραμείνει μια υγιής Ελληνική εταιρία, σωστά θωρακισμένη και έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αγοράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου