1 Φεβ 2017

H Groupama Ασφαλιστική παραμένει, σίγουρα δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS

Για ένατη συνεχή χρονιά, η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Yπευθυνότητας, στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, στα οποία μεγαλώνουν παιδιά που, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονέων.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ο Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής, κ. Laurent Thuillier, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, για την παράδοση της ετήσιας οικονομικής δωρεάς. Τον υποδέχτηκαν και τον ξενάγησαν στα σπίτια SOS o Γεν. Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Σουρίκας και ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας. Ο κ.Thuillier μίλησε πολλή ώρα με τα παιδιά, στα οποία προσφέρθηκαν δώρα, και φεύγοντας τα παιδιά του προσέφεραν ένα συμβολικό δώρο.

Στο πλαίσιο της τελετής, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστική, κ. Laurent Thuillier σχολίασε: «Θεωρούμε ότι τα Χωριά SOS επιτελούσαν ανέκαθεν ουσιαστικό έργο, όμως η προσφορά τους έχει ακόμα μεγαλύτερο ειδικό βάρος σήμερα, που η Ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται. Στεκόμαστε δίπλα τους, με συνέπεια και υπευθυνότητα για ένατη χρονιά, όπως στεκόμαστε και στους πελάτες και τους συνεργάτες μας, καθώς λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο στην Εταιρική Υπευθυνότητα, όπως και σε κάθε πτυχή της επαγγελματικής μας δραστηριότητας».

H συνεργασία της Groupama Ασφαλιστική με τα Χωριά SOS δεν περιορίζεται σε αυτή την ετήσια χορηγία, αλλά επεκτείνεται και σε επί μέρους, μεμονωμένες, δράσεις όπως αυτές που έγιναν το 2016 και περιλάμβαναν τη συλλογή τροφίμων για τα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας», που λειτουργούν από τα Χωριά SOS, αλλά και η δωρεά πετρελαίου θέρμανσης για τον Ξενώνα Βρεφών SOS, στο Μαρούσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου