5 Ιουλ 2017

Δωρεάν παράδοση πιστοποιητικών στην... πόρτα τους για τους δημότες στα Τρίκαλα!

Σίγουρα θα θυμάστε πριν λίγους μήνες τη δοκιμαστική λειτουργία των αυτόνομων λεωφορείων από τον Δήμο Τρικκαίων και την αίσθηση που είχε προκαλέσει.

Τώρα πρωτοπορεί και στην εξυπηρέτηση των δημοτών με τη νέα υπηρεσία δωρεάν παράδοσης των πιστοποιητικών στο... σπίτι τους!

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε το delivery φαγητών, από πιτσαρίες, σουβλατζίδικα και καφετέριες. Όμως, στο δήμο Τρικκαίων ξεκίνησε και το delivery... πιστοποιητικών με παράδοση των εγγράφων στα σπίτια, ή στο χώρο εργασίας των κατοίκων από τη δημοτική αρχή!

Ήδη, άρχισε η υποβολή των πρώτων αιτήσεων και η λογική του νέου εγχειρήματος, όπως αναφέρεται από το δήμο Τρικκαίων, είναι πολύ απλή: με τηλεφώνημα, αποστολή e-mail ή φαξ, ένας δημοτικός υπάλληλος σου φέρνει το πιστοποιητικό που χρειάζεσαι, στο σπίτι, ή ακόμα και στο γραφείο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, η δημοτική αρχή οφείλει να δημιουργήσει άμεσες λύσεις, "να μπουν στα παπούτσια του κάθε πολίτη" - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά - και να βρεθούν λύσεις για να τον εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών.

Με το παραπάνω σκεπτικό ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί την πρωτοποριακή παράδοση πιστοποιητικών κατ' οίκον (ή στον χώρο εργασίας), ενώ η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και παρέχεται δωρεάν, όπως επισημαίνεται από το Δήμο Τρικκαίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου