13 Ιουλ 2017

Interasco: Νέος Διαγωνισμός Πωλήσεων με ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη!

Μετά το πολύ επιτυχημένο φετινό ταξίδι στο Βιετνάμ, η Interasco Α.Ε.Γ.Α. ανανεώνει το ραντεβού με τους συνεργάτες της, προκηρύσσοντας την έναρξη του νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων με έπαθλο αυτή τη φορά την αυτοκρατορική «Αγία Πετρούπολη», η οποία δικαιωματικά αποκαλείται ως η Βενετία του Βορρά, αφού περιτριγυρίζεται από 40 νησιά και πάνω από 70 ποτάμια , κανάλια και γέφυρες που διασχίζουν την πόλη.

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα επισκεφθούν τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα & μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως το φρούριο Πέτρου & Παύλου, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ τον 3 ο μεγαλύτερο στον κόσμο, τον ναό του Καζάν και τα παλάτια Anichkov & Belozersky.

Στη συνέχεια διασχίζοντας τον ποταμό Fontanka θα θαυμάσουν το υπέροχο ρώσικο ύφος που απεικονίζεται στον ναό του Αγίου Σωτήρα με τους πολύχρωμους τρούλους και τους χρυσούς κρεμμυδόσχιστους κίονες.

Επιπλέον, θα περιηγηθούν στους πανέμορφους κήπους του παλατιού Peterhof , ενώ θα απολαύσουν τα πάνω από 2 εκ. 800 χιλ. έργα τέχνης , που στεγάζονται στη σημαντικότερη γκαλερί της Ρωσίας και πρώην κατοικία των Ρώσων τσάρων, στο μουσείο «Ερμιτάζ».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διαμονή θα είναι σε Ξενοδοχείο 5*dlx.

Οι επιτυχόντες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εκτός από την εξαιρετική ρώσικη κουζίνα, τη νυχτερινή ζωή αλλά και την περιπλάνηση για τις αγορές τους στον 4,2 χιλιομέτρων εμπορικό δρόμο Nevsky Prospekt.

Το ταξίδι αυτό υπόσχεται να χαράξει στο μυαλό του ταξιδιώτη ανεπανάληπτες εικόνες και εμπειρίες.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1 η Ιουνίου 2017 και θα λήξει την 31 η Μαϊου 2018.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2018.

Η Interasco εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συνεργάτες της!


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου