13 Ιουλ 2017

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Αποζημιώσεις 12,75 εκατ. ευρώ το 1ο εξάμηνο 2017

Η ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική κατέβαλε για το 1ο εξάμηνο του 2017 συνολικό πόσο αποζημιώσεων ύψους 12,75 εκατ. ευρώ, διατηρώντας διαχρονικά ως βασική αρχή την άμεση και δίκαιη αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, ο συνολικός αριθμός των ζημιών που πληρώθηκαν έφτασαν στις 12.024, εκ των οποίων οι 11.505 αφορούν  πληρωθείσες ζημιές του κλάδου αυτοκινήτου, ύψους 11,22 εκατ. ευρώ, οι 364 αφορούν στον κλάδο Ζωής – Υγείας που δόθηκαν αποζημιώσεις ύψους 1 εκατ. ευρώ, ενώ για τους λοιπούς γενικούς κλάδους αποζημιώθηκαν 155 πελάτες με το ποσό των 530.000 ευρώ.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική παραμένει προσηλωμένη στις εταιρικές της αξίες και διατηρεί την εταιρική της αξιοπιστία, διεκπεραιώνοντας άμεσα τις υποθέσεις των ασφαλισμένων και καταβάλλοντας ταχύτατα τις αποζημιώσεις.

Παράλληλα, στηριζόμενη σε ένα ισχυρό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην ασφαλιστική αγορά.

Τέλος, η ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλιστική αντιλαμβανόμενη πλήρως τις αυξημένες ανάγκες των ασφαλισμένων, εμπλουτίζει τα προϊόντα της με παροχές και προνόμια, όπως τον δωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας (check up), με όλα τα συμβόλαια οχήματος ή/και περιουσίας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για αυτούς. 


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου