25 Ιουλ 2017

Οδική Ασφάλεια: Οι στιγμές που δεν συνέβησαν είναι οι πιο σημαντικές! [Video]

Κάποιες φορές οι στιγμές που δεν συνέβησαν ποτέ είναι οι πιο σημαντικές. Αυτό το έξυπνο και συγχρόνως... ανατριχιαστικό μήνυμα μας μεταφέρει η Volvo με το νέο βίντεο που δημιούργησε για το νέο Volvo XC60, αποκαλύπτοντας την ασφάλεια του μέλλοντος. 

Η Volvo γνωστή για την ευαισθησία της στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια των οχημάτων της, συμβάλει ουσιαστικά αρκετές δεκαετίες τώρα στο να εξελίσσει συστήματα ώστε να περιορίζονται οι κίνδυνοι και να προέχει η ανθρώπινη ζωή και η ασφάλεια της.


Το παρακάτω video έρχεται να μας θυμίσει πως από μια λάθος στιγμή μπορούν όλα να αλλάξουν στη ζωή και αντίστοιχα πως μια σωστή ενέργεια αποφυγής κινδύνου μπορεί να σώσει την κατάσταση. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ζωή παίζει πολλά παιχνίδια και από τη μια στιγμή στην άλλη μπορούν όλα να συμβούν. 

Για αυτό και το video σκοπό έχει να μας ταρακουνήσει και να μας ευαισθητοποιήσει για τις λεπτές ισορροπίες της ζωής και την οδική ασφάλεια, προβάλλοντας τα όνειρα ενός παιδιού, τους διάφορους κινδύνους που το περιβάλλουν στο δρόμο, και το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ασφαλές, ώστε στο τέλος να καταφέρει μεγαλώνοντας να πραγματοποιήσει αυτά του τα όνειρα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου