3 Ιουλ 2017

Οι άνθρωποι της ΑΧΑ δίπλα στους πολίτες της Βρίσας

Ο σεισμός 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (12 Ιουνίου) προκάλεσε σημαντικές ζημιές στη Μυτιλήνη με τους κατοίκους του χωριού Βρίσα να αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Οι καταστροφές που υπέστη το χωριό ήταν μεγάλης κλίμακας και οι άνθρωποι της ΑΧΑ, σε συνεργασία με τη Συντονίστρια του γραφείου της Εταιρείας στην περιοχή κυρία Σίλια Αγγελοπούλου, απέστειλαν βοήθεια.

Περίπου 150 πολίτες της Βρίσας αναγκάστηκαν να μετακινηθούν από τις κατοικίες τους και να φιλοξενηθούν σε σπίτια οικείων τους ή σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής λόγω επικινδυνότητας να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Οι άνθρωποι της ΑΧΑ, τρεις μέρες μετά το σεισμό, έχοντας έρθει σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βρίσας για τις άμεσες ανάγκες των πολιτών, ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν είδη πρώτης βοήθειας. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 14 κούτες με είδη καθημερινών αναγκών (π.χ. φρυγανιές, γάλα, παιδικές κρέμες αντισηπτικά) τα οποία έχουν ήδη παραδοθεί στους υπεύθυνους της Βρίσας για σχετική διανομή στους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου