12 Νοε 2018

AIG Ελλάδος: Η AIG Running Team συμμετείχε στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η AIG Ελλάδος συμμετείχε και φέτος στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την δρομική ομάδα της εταιρείας. Οι  εργαζόμενοι-δρομείς της AIG Ελλάδος συμμετέχουν επίσης και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιόμετρα, στηρίζοντας και ενισχύοντας το έργο της «Κιβωτού του  Κόσμου».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η γιορτή πολιτισμού και αθλητισμού προσέλκυσε χιλιάδες δρομείς από τα περισσότερα κράτη του κόσμου αλλά και από την Ελλάδα. Χιλιάδες αθλητές έτρεξαν την ιστορική διαδρομή και τερμάτισαν σε πανηγυρικό κλίμα στο Καλλιμάρμαρο όπου χειροκροτήθηκαν με τον πιο ζεστό τρόπο από χιλιάδες θεατές.

Η δρομική ομάδα της AIG Ελλάδος (AIG Running Team) ήταν παρούσα για 6η φορά ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους χιλιάδες δρομείς σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του αθλητισμού και της ανθρώπινης δύναμης και θέλησης. H ομάδα της AIG αγωνίστηκε σε κλίμα ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, η AIG για έκτη  συνεχόμενη χρονιά, ενισχύει οικονομικά την «Κιβωτού του Κόσμου» συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο του φορέα. Η εταιρεία προσέφερε για κάθε δρομέα που συμμετείχε ένα συμβολικό ποσό, διαθέτοντας συνολικά το ποσό των 3,500€ για τις ανάγκες του οργανισμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε, κ. Giuseppe Zorgno, σχολίασε σχετικά:
«Για άλλη μια φορά η AIG Ελλάδος συμμετείχε στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την AIG Running Team, συνεχίζοντας την παράδοση της εταιρείας αλλά και στηρίζοντας για ακόμα μια φορά το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου». Φέτος η συμμετοχή των εργαζομένων ήταν εντυπωσιακή και συγκινητική αποδεικνύοντας ότι οι ιδέες της ευγενούς άμιλλας και της ανθρώπινης φύσης μπορούν να ενώσουν χιλιάδες ανθρώπους εξυμνώντας την ανθρώπινη δύναμη και θέληση καθώς και την αλληλεγγύη».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου