17 Ιαν 2020

Ενίσχυση του στόλου περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας με Nissan Qashqai

Νέα περιπολικά Nissan Qashqai θα χρησιμοποιεί πλέον για τις μετακινήσεις της η Ελληνική Αστυνομία, καθώς εμπιστεύθηκε το δημοφιλές crossover για να ενισχύσει σημαντικά τον στόλο οχημάτων της.

Η προμήθεια νέων περιπολικών ήταν επιτακτική ανάγκη πολύ καιρό καθώς τα 'γερασμένα' περιπολικά Citroen Xsara έχουν κλείσει στην πλειοψηφία τους τα 20 χρόνια και είναι φορτωμένα με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και πολλά προβλήματα, που σε πολλές περιπτώσεις γινόντουσαν επικίνδυνα στην οδήγηση.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας να ενισχυθεί άμεσα με 120 νέα περιπολικά Nissan Qashqai. Η προμήθεια των νέων περιπολικών προέκυψε μετά από δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας και διεθνούς συμμετοχής, με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να υπογράφει προ μηνών σχετική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, Nissan -Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Η συγκεκριμένη αγορά των περιπολικών NISSAN QASHQAI, συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και από Εθνικούς Πόρους. 

Τα νέα περιπολικά διαθέτουν τετρακίνηση και εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.7 diesel ισχύος 150PS, που τα καθιστούν ικανά να ανταπεξέλθουν σε όλες τις συνθήκες. Επιπλέον, έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα από τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.
 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου