6 Ιουλ 2017

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών στη Βαρκελώνη

Με ένα τετραήμερο ταξίδι στην πανέμορφη Βαρκελώνη επιβράβευσε η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική τους συνεργάτες που ξεχώρισαν, όχι μόνο με βάση τις παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά με γνώμονα τη στενή διαχρονική τους σχέση με την εταιρία και την συνδρομή τους στην εξέλιξη της.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, πιστή στην προσωποκεντρική της φιλοσοφία και στις αξίες που τη διέπουν κατά τα 40 χρόνια παρουσίας της στην ασφαλιστική αγορά, είναι δίπλα στους συνεργάτες της, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή τους στην συνεχή ανάπτυξη της.

Κατά την παραμονή τους στην παραμυθένια πρωτεύουσα της Καταλονίας, οι συνεργάτες και τα στελέχη της ΔΥΝΑΜΙΣ ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Sagrada Familia, το Ισπανικό χωριό, το στάδιο Camp Nou το πάρκο Guel και άλλα.

Αξέχαστη εμπειρία αποτέλεσε για όλους η εκδρομή στο Penedès και η επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα, διασημότερα και πιο σύγχρονα οινοποιεία του κόσμου, το οινοποιείο Miguel Torres. Εκεί η ομάδα της ΔΥΝΑΜΙΣ ξεναγήθηκε στους αμπελώνες, περιηγήθηκε στο μουσείο του οινοποιείου, συμμετείχε σε οινική γευσιγνωσία ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον πρόεδρο της εταιρίας, Miguel Torres.

Οι συνεργάτες και τα στελέχη της ΔΥΝΑΜΙΣ, διασκέδασαν, δοκίμασαν τις παραδοσιακές ισπανικές σπεσιαλιτέ και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προορισμό του διαγωνισμού πωλήσεων 2017, την γραφική Λισαβόνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου