20 Ιουλ 2017

Έρευνα NN Hellas: Τι δείχνει για την υγεία των Ελλήνων

Η NN Hellas πραγματοποίησε μία μεγάλη έρευνα με κεντρικό θέμα τις καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων και τον τρόπο διαχείρισης των θεμάτων που αφορούν στην Υγεία και τον τρόπο ζωής τους. 

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο, με αντιπροσωπευτικό δείγμα 1500 ατόμων, ηλικίας από 18 έως 60 ετών, για λογαριασμό της ΝΝ και του προγράμματος ασφάλισης υγείας NN Direct Health, από την IPSOS, το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

Οι αναγνώστες μπορούν να αντλήσουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας που χρησιμοποιούν και πόσο ικανοποιημένοι είναι από αυτές, τις καθημερινές τους συνήθειες με ειδική αναφορά στο κάπνισμα, τον τρόπο ζωής των νέων ηλικίας 18- 29 ετών, αλλά και της κρίσιμης ηλικίας 30 έως 45 ετών. Επιπλέον, μπορούν να πληροφορηθούν για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι Έλληνες από τις υπηρεσίες δημόσιας και ιδιωτικής ασφάλισης της χώρας, για το πόσο φροντίζουν την υγεία τους άνθρωποι από διαφορετικές κοινωνικο-οικονομικές ομάδες και για την έμφαση που δίνουν οι γυναίκες στην πρόληψη σε σχέση με τους άντρες.

Η έρευνα Υγείας που διεξάγεται από την NN Hellas και, συγκεκριμένα, στα πλαίσιο του προγράμματος ασφάλισης υγείας NN Direct Health, θα συνεχίσει να υλοποιείται σταδιακά και να δίνει χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες στους αναγνώστες για την Υγεία και τη φροντίδα της. 

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια υγείας NN Direct Health ή δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία της έρευνας για την Υγεία των Ελλήνων στη διεύθυνση: https://www.nndirect.gr/asfaleiaygeias/erevna-ygeia-ellinwn.Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου