27 Ιουλ 2017

NN Hellas: GOLD βραβείο στα IMPACT BITE Awards 2017

Μία σημαντική διάκριση έλαβε η NN Hellas την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 στο πλαίσιο της τελετής απονομής των IMPACT BITE (Business IT Excellence) Awards 2017, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά.

Στη σχετική εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη, η NN Hellas απέσπασε το GOLD βραβείο στην κατηγορία Mobility & Mobile εφαρμογές για την υλοποίηση του Smart Agent Mobile Application. Πρόκειται για ένα μέσο υποστήριξης της καθημερινής εργασίας των Ασφαλιστικών Συμβούλων της εταιρίας μέσω των smartphones τους, το οποίο δημιουργήθηκε πιλοτικά στην Ελλάδα. Το Smart Agent Mobile Application προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών στους ανθρώπους του Δικτύου Πωλήσεων με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες.

Η ανάπτυξη μίας τέτοιας εφαρμογής επιβεβαιώνει τη διαχρονική επένδυση της NN Hellas στη σύγχρονη τεχνολογία και την καινοτομία μέσω εξελιγμένων εργαλείων που βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία των ασφαλισμένων της.

Το Smart Agent Mobile Application της NN Hellas αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας του δικτύου των Ασφαλιστικών Συμβούλων, εδραιώνοντας τη θέση της εταιρίας στην ψηφιακή εποχή.

Στην τελετή απονομής, για λογαριασμό της NN Hellas, το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Νίκος Μαγνησαλής, Sales Training Manager και ο κ. Θοδωρής Κολιαβασίλης, Senior Software Engineer.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου