5 Δεκ 2016

Ορίζων Ασφαλιστική: Ημερίδα Συνεργατών Δυτικής Ελλάδος

Με άριστη οργάνωση και ιδιαίτερη επιμέλεια, η Ορίζων Ασφαλιστική διοργάνωσε με επιτυχία στην Πρέβεζα στις 7 Νοεμβρίου 2016 Ημερίδα Συνεργατών Δυτικής Ελλάδος. Συνεργάτες της Εταιρίας παρευρέθησαν στο ξενοδοχείο "MARGARONA ROYAL HOTEL", τους οποίους υποδέχθηκε το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρίας.

Οι Συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις που είχαν ως σκοπό την άμεση ενημέρωσή τους για τα νέα προϊόντα της Εταιρίας, καθώς και εκπαίδευση σε τεχνικές ασφαλίσεις, όπως αυτές του κλάδου Περιουσίας & κλάδου Αστικής Ευθύνης.

Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Τσακατούρα Γεώργιο, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, ο οποίος στην ομιλία του ενημέρωσε εκτενέστερα τους παρευρισκόμενους για τα νέα άκρως ανταγωνιστικά προγράμματα της Εταιρίας, και τρόπους προώθησης τους στην αγορά, καλύπτοντας πάντα τις ανάγκες των ασφαλιζομένων.

Στην ημερίδα παρευρέθηκε η κ. Ντούνη Μαρία, Επιθεωρητής Πωλήσεων και ο κ. Θεοφίλου Δημήτριος, Επιθεωρητής Πωλήσεων, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των συνεργατών της Ορίζων Ασφαλιστικής.

Η παρουσίαση έκλεισε με χαμόγελο και αισιοδοξία για μια νέα παραγωγική χρονιά, και με την υπόσχεση και από τα δύο μέρη, Συνεργάτες & Εταιρία, ότι θα συνεχίσουν να πορεύονται δυναμικά για την επίτευξη των κοινών τους στόχων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου