16 Οκτ 2017

Allianz Ελλάδος: Νέα πλατφόρμα e-learning

Η Allianz εκσυγχρονίζει περαιτέρω την εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών της μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας e-learning, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Allianz από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία, κάνει την εκπαίδευση πολύ πιο προσιτή στον χρόνο και στο τόπο που ο ασφαλιστικός σύμβουλος επιλέγει.

Η νέα πλατφόρμα e-learning απευθύνεται σε επιλεγμένους συνεργάτες από όλα τα κανάλια διανομής της εταιρείας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις κάθε συνεργάτη και συνδυάζει ποιότητα, διαδραστικότητα και ευελιξία.

Πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι για τους συνεργάτες της Allianz Ελλάδος, είναι η επαναπιστοποίηση των διαμεσολαβούντων προσώπων που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανανέωση της επαγγελματικής άδειάς τους.

Οι τομείς επανεκπαίδευσης για το έτος 2017 μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι οι παρακάτω:

Τομέας Α’ | Προϊοντική Εκπαίδευση
Ασφαλίσεις Μεταφορών

Τομέας Β΄| Θεσμικό και Νομικό πλαίσιο
Αντιμετώπιση Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος και Αιτιάσεις

Τομέας Γ’ | Σεμινάρια Βελτίωσης Ικανοτήτων
Ολική Ποιότητα στις Πωλήσεις

«Η Διεύθυνση Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες για τους συνεργάτες της παρέχοντάς τους έτσι, όλα τα εργαλεία δουλειάς που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα στην αγορά» δήλωσε για το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας, η Νόρα Σταθούρου, Διευθύντρια Πωλήσεων της Allianz Ελλάδος.

Η νέα ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα της Allianz, θα αναβαθμίζεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες σειρές μαθημάτων που θα καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των συνεργατών της, σε προϊόντα, τεχνικές πωλήσεων αλλά και ενότητες του θεσμικού πλαισίου. Η ψηφιακή εκπαίδευση έρχεται να συμπληρώσει τη δια ζώσης εκπαίδευση προκειμένου να συνεχιστεί η μέχρι σήμερα επιτυχία του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος της Allianz Ελλάδος.


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου