25 Απρ 2018

NN Hellas: “I’m possible. Start your impossible”

H NN Hellas διοργάνωσε το Συνέδριο βραβεύσεων των Στελεχών Πωλήσεων στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την Πέμπτη 12 Απριλίου, προτρέποντας τους Συνεργάτες της να ξεκινήσουν το δικό τους «Αδύνατο».

Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος Δ.Σ & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Ηellas, υπογράμμισε στην ομιλία της: «Θα δουλέψουμε για να υλοποιήσουμε το όραμά μας και να φέρουμε την NN Hellas στο υψηλότερο βάθρο της προτίμησης των Ελλήνων, ως πρότυπη, υγιή και κερδοφόρα εταιρεία, βασιζόμενη στην αξιοπιστία της, στην εξυπηρέτηση των πελατών της, στην καινοτομία και στο εύρος των προϊόντων της. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε και το 2018 το Αδύνατο-Δυνατό για την ΝΝ Hellas, συνεχίζοντας τα ρεκόρ παραγωγικότητας και κερδοφορίας του 2017.»

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου διακεκριμένοι ομιλητές ενέπνευσαν το κοινό με τη δική τους πραγμάτωση του «Αδύνατου».

Ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, εξήγησε το μήνυμα του Συνεδρίου: «Το Ιmpossible, αν το διαβάσεις ως τρεις λέξεις I’m possible, με την  απόστροφο να αποτελεί την ανθρώπινη παρέμβαση, αυτοαναιρείται. Το ίδιο το Αδύνατο σου φωνάζει ότι είναι Δυνατό.» Στη συνέχεια ανακοίνωσε και φέτος τη δημιουργία νέων προγραμμάτων και καινοτόμων εργαλείων, με δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης για κάθε μία από τις 30 ενέργειες. Απευθυνόμενος στους Συνεργάτες τους προέτρεψε: «Η επίτευξη του Αδύνατου είναι θέμα επιλογής και πρέπει ο καθένας να στοχεύει σε αυτήν, γιατί όλα τα όμορφα, όλα τα μεγάλα, δε μπορείς να τα πιάσεις, ούτε να τα δεις, παρά μονάχα να τα νοιώσεις βαθιά στην καρδιά σου. Τότε μόνο ζεις. Τοποθέτησε τον πήχη του προσωπικού σου Αδύνατου πολύ ψηλά και πέρνα από πάνω για να νοιώσεις την έξαψη της εξουθενωτικής νίκης.»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου