11 Ιαν 2019

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Οι εργαζόμενοι δίπλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Οι εργαζόμενοι της Μινέττα Ασφαλιστικής, μέσω της Ομάδας Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, αυτά τα Χριστούγεννα στάθηκαν δίπλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, η Ομάδα επισκέφτηκε το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά, στην οποία παίχθηκε σε κουκλοθέατρο μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία με τη βοήθεια ηθοποιών, ενώ ο Άγιος Βασίλης της Μινέττα Ασφαλιστικής, με τη βοήθεια εργαζομένων της εταιρείας, μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα οποία παρέδωσαν στο Ίδρυμα Άγιος Πολύκαρπος Νέας Σμύρνης και προχώρησαν στην κάλυψη του κόστους της μηνιαίας ενοικίασης ενός οχήματος για την προσωρινή αντικατάσταση του οχήματος του Ιδρύματος που χρησιμοποιείται για την μεταφορά των παιδιών στα σχολεία τους. Τέλος, η εταιρεία προσέφερε στο Ίδρυμα για την κάλυψη λειτουργικών του δαπανών, το χρηματικό ποσό που θα διέθετε για την αποστολή χριστουγεννιάτικων καρτών στους πελάτες και στους συνεργάτες της.

Η Μινέττα Ασφαλιστική και οι εργαζόμενοι της, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίζουν να είναι αρωγοί στο έργο ιδρυμάτων που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου