13 Ιαν 2023

Interasco Α.Ε.Γ.Α: Εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας


Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον με ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 11/01/2023 στο City Link -Restaurant ILIOS, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Interasco Α.Ε.Γ.Α, για το έτος 2022.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο ανθρώπινο δυναμικό της Interasco.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, όπου με έναν σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την προηγούμενη χρονιά και ευχήθηκε σε όλους το 2023 να αποτελέσει ένα χαρούμενο και παραγωγικό έτος.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαΐας, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στις δυσμενείς συγκυρίες της χρονιάς που πέρασε, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή κρίση και τον υψηλό πληθωρισμό στη χώρα μας. Οι προοπτικές όμως, της ελληνικής οικονομίας φαίνονται να είναι πολύ θετικές για τα επόμενα χρόνια, αφού έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αρκετές ξένες επενδύσεις και προγραμματίζονται ακόμα περισσότερες μέσα στο 2023.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Το 2022 για την Interasco ήταν μια σημαντική χρονιά! με αύξηση παραγωγής της τάξης του 14,7%, 100.000 ασφαλισμένους πελάτες και ένα δίκτυο διανομής το οποίο αγγίζει τους 1.000 συνεργάτες πανελλαδικά.

Με την υποστήριξη της μητρικής μας εταιρείας Harel, ενός χρηματοοικονομικού ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας, στοχεύουμε για το 2023 αλλά και για τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε την δυναμικότατη αναπτυξιακή μας πορεία, να βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες και πρακτικές, προκειμένου η Interasco να τοποθετείται στις πλέον ανθρωποκεντρικές, αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά».

Εν συνεχεία η κοπή της πίτας ανέδειξε τον «τυχερό της χρονιάς» και η γιορτή έκλεισε με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία, καλή διάθεση, με το καθιερωμένο υπέροχο δείπνο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου