9 Νοε 2023

ERGO Ασφαλιστική: Στηρίζει το Ladies Run για 11η συνεχόμενη χρονιά

Η ERGO Ασφαλιστική υποστήριξε ως χορηγός - Insurance Partner το φετινό 11ο Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες

Η ERGO Ασφαλιστική, μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο της ασφάλισης, υποστήριξε ως χορηγός - Insurance Partner το φετινό 11ο Ladies Run, έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Πιστή στην παράδοση της υποστήριξης αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, η ERGO έχει αναλάβει τον ρόλο του χορηγού από την πρώτη κιόλας χρονιά της διοργάνωσης.

Το Ladies Run, σταθερά από το 2012 φέρνει κοντά χιλιάδες γυναίκες, καλώντας τες να συμμετάσχουν σε έναν μοναδικό αγώνα, να διασκεδάσουν και να εμπνεύσουν, προσφέροντας βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Εκατοντάδες γυναίκες πλημμύρισαν και φέτος τον Λαιμό Βουλιαγμένης για να γιορτάσουν τα 11 χρόνια της διοργάνωσης.

Η ERGO εγγυήθηκε την ασφάλεια στις άνω των 1.000 δρομείς, προσφέροντας κάλυψη προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης σε όλες τις συμμετέχουσες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, προσέφερε στις δρομείς την τσάντα του αγώνα για την ασφάλεια των προσωπικών τους αντικειμένων, ενώ στους εθελοντές/εθελόντριες αντιανεμικό για την προστασία τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, ο χώρος για τη φύλαξη των προσωπικών ειδών των δρομέων είχε την υπογραφή και την ασφάλεια της εταιρείας.

Ως διαχρονικός υποστηρικτής του δρομικού κινήματος, οι ERGO Ladies ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την ERGO Ladies Running Team αποτελούμενη από εργαζόμενες και φίλες της εταιρείας. Στο φετινό 11ο Ladies Run, η ERGO συμμετείχε με 55 Ladies οι οποίες έζησαν μαζί μια μοναδική δρομική εμπειρία και μετέφεραν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ουσιαστικής προσφοράς στις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Σε δηλώσεις της η κα. Μαρκέλλα Τσουρουγιάννη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιωσιμότητας της ERGO, σημείωσε πως «όλοι εμείς στην ERGO αντιλαμβανόμαστε τον αγώνα Ladies Run ως μια ευκαιρία να υποστηρίξουμε τις γυναίκες και να ενθαρρύνουμε το συμμετοχικό πνεύμα. Πιστεύουμε ότι η υγιεινή ζωή και η φυσική δραστηριότητα αποτελούν θεμέλια για την ευημερία. Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε αυτόν τον αγώνα που ενώνει γυναίκες από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ημέρα υγείας, ευεξίας και αλληλεγγύης. Με υπερηφάνεια παρακολουθούμε την εξέλιξη του Ladies Run και ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να ενισχύει τη θέση του, ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον χώρο του αθλητισμού και της προσφοράς για τις γυναίκες».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου