22 Δεκ 2023

INTERLIFE OPEN DAY: Μια Ημερίδα για τη Νέα Γενιά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα INTERLIFE OPEN DAY με στόχο την ενημέρωση & έμπρακτη στήριξη της νέας γενιάς στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο η 1η Ημερίδα INTERLIFE OPEN DAY στο Αμφιθέατρο της έδρας της Εταιρίας σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) με στόχο την ενημέρωση και την έμπρακτη στήριξη της νέας γενιάς στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Περισσότεροι από 150 φοιτητές του Τμήματος, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της δομής και της λειτουργίας της Εταιρίας, να ενημερωθούν για το εργασιακό περιβάλλον, αλλά και για τους εξειδικευμένους ρόλους κάθε Διεύθυνσης.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας παρουσιάστηκε αναλυτικά το Οργανόγραμμα της Εταιρίας, ενώ Διευθυντικά Στελέχη εξήγησαν το αντικείμενο εργασιών του κάθε Τμήματος, ανέδειξαν τις προκλήσεις και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της απασχόλησης στην Ασφαλιστική Επιχείρηση, ενώ, παράλληλα, περιέγραψαν όλες τις ενέργειες ενδυνάμωσης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της INTERLIFE, Ιωάννη Παν. Βοτσαρίδη ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε την αξία της προσήλωσης στους στόχους, της εργατικότητας και της επιμονής ως απαραίτητα συστατικά για την επαγγελματική επιτυχία, στοιχεία που οδήγησαν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας η INTERLIFE προγραμματίζει την καθιέρωση της Ημερίδας INTERLIFE OPEN DAY σε ετήσια βάση και σε συνεργασία με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Φορείς, ως ένα μέσο επικοινωνίας και διασύνδεσης με τους νέους προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τις αξίες του Κλάδου Ασφάλισης και τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου