3 Απρ 2024

Euroins Ελλάδος: Ανανεώνει τη στήριξή της στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Euroins Ελλάδος αναλαμβάνει πλήρως το κόστος ασφάλισης του στόλου 140 οχημάτων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και για το τρέχον έτος

Με ιδιαίτερη χαρά, η Euroins Ελλάδος ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής της στήριξης προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος ασφάλισης του στόλου 140 οχημάτων του Οργανισμού και για το τρέχον έτος.

Από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της στην Ελλάδα, η Euroins αποτελεί σταθερό και συνεπή αρωγό του «Χαμόγελου» συνδράμοντας τις διεθνώς αναγνωρισμένες δράσεις του. Η διεύρυνση της στήριξης προς τον Οργανισμό εντάσσεται στο ενισχυμένο ετήσιο σχέδιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η Εταιρεία στην Ελλάδα για το 2024.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroins Ελλάδος Vasil G. Dimitrov δήλωσε σχετικά: «Με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” είμαστε συνοδοιπόροι από την πρώτη ημέρα της παρουσίας μας στην Ελλάδα. Ασπαζόμαστε τις αρχές, τις αξίες και τις ευαισθησίες του Οργανισμού που, μέσω της πολυετούς δράσης του, έχει αφήσει σπουδαίο κοινωνικό αποτύπωμα στη χώρα. Εκτός από τους ασφαλισμένους μας, στη Euroins Ελλάδος νιώθουμε εξίσου σημαντικό το βάρος της ευθύνης μας και απέναντι στην κοινωνία».

Ο εκτελεστικός διευθυντής Αθανάσιος Ι. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που συνδράμουμε έναν οργανισμό που έχει αφιερώσει το έργο του στα παιδιά. Τα τελευταία χρόνια, παρακολουθούμε στενά το “ Χαμόγελο” και είναι μεγάλη μας χαρά να συνεισφέρουμε στο σπουδαίο κοινωνικό του έργο. Οι εταιρείες δεν είναι αποκομμένες από την κοινωνία και οφείλουν να το αποδεικνύουν κάθε στιγμή».

Ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ανέφερε σχετικά: «H Euroins Ελλάδος διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό του "Χαμόγελου" αναγνωρίζοντας τη σημασία του έργου του προς όφελος των παιδιών. Για μία ακόμα φορά η Euroins αναλαμβάνει πλήρως το κόστος ασφάλισης του στόλου οχημάτων μας, στηρίζοντας τον Οργανισμό μας και παράλληλα συμμετέχοντας ενεργά σε αυτόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τη Euroins Ελλάδος, αλλά και τους ανθρώπους της, που προσφέρουν στον Οργανισμό τη δυνατότητα της ασφάλισης των οχημάτων μας γιατί χωρίς αυτούς... δε γίνεται».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου