27 Ιουλ 2017

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Χορηγός της Stoiximan.gr Basket League για έκτη χρονιά!

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών, με παρουσία άνω των 40 χρόνων στην ελληνική αγορά, και ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε., διοργανώτρια αρχή της STOIXIMAN.GR Basket League, ανανέωσαν την χορηγική τους συνεργασία για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Υδρόγειος Ασφαλιστική αποτελεί επίσημο χορηγό της STOIXIMAN.GR Basket League και για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

«Στην Υδρόγειο αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά συμπορευόμαστε με έναν θεσμό τόσο υψηλού προφίλ, μία διοργάνωση υποδειγματική που αναδεικνύει το καλό πρόσωπο της Ελλάδας» δήλωσε σχετικά ο κ. Παύλος Κασκαρέλης Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, συνεχίζοντας «Ο χώρος του μπάσκετ και δη το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, είναι ένας χώρος που εκπέμπει ποιότητα και πολιτισμό. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας εκφράζουν σαν εταιρεία. Είμαστε  ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε το εθνικό άθλημα των Ελλήνων, ένα άθλημα που χαρίζει χαρά, χαμόγελο, ψυχαγωγία, κυρίως όμως ενώνει, ανυψώνει και μεταλαμπαδεύει ουσιαστικές αξίες ζωής σε όλους τους ‘Έλληνες, μικρούς και μεγάλους».

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τόνισε από την πλευρά του: «Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την επέκταση της συνεργασίας μας με την Υδρόγειος Ασφαλιστική. Στόχος μας είναι να έχουμε συμμάχους μόνο τους καλύτερους, κάτι που αποδεικνύεται από την παρουσία στο πρωτάθλημα τα τελευταία πέντε χρόνια ενός ασφαλιστικού Ομίλου τόσο δυνατού και αξιόπιστου όσο η Υδρόγειος. Εύχομαι και η νέα συνεργασία μας να έχει την επιτυχία των προηγούμενων ετών».


Σε ενδιαφέρουν:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου