5 Ιαν 2015

Ρυθμίσεις για όσους έχασαν τα οχήματά τους στο Norman Atlantic

Υπεγράφη απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου, σύμφωνα με την οποία ρυθμίζονται θέματα αντικατάστασης και οριστικής διαγραφής των αυτοκινήτων που βρίσκονταν εντός του Norman Atlantic.
Ειδικότερα, για τα φορτηγά δημόσιας χρήσης επιτρέπεται η αντικατάσταση χωρίς την υποχρέωση υποβολής αποτυπωμάτων των αριθμών πλαισίων και χωρίς την υποχρέωση καταβολής των παραβόλων που απαιτούνται για την αντικατάσταση των πινακίδων. Επίσης, για τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης επιτρέπεται η αντικατάστασή τους χωρίς την υποχρέωση υποβολής ανάλογου με το μεικτό βάρος ύψος ακαθαρίστων εσόδων. Για τα επιβατικά και φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 4000 χιλιόγραμμα αυτοκίνητα επιτρέπεται η οριστική διαγραφή αυτών με μόνο δικαιολογητικό την υποβολή του αποδεικτικού επιβίβασης του αυτοκινήτου επί του οχήματος.
Επίσης ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος απέστειλε επιστολή προς τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, με την οποία του ζητεί την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων αυτών, ή σε περίπτωση καταβολής την επιστροφή τους.
(Πηγή: Nextdeal.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου