21 Απρ 2016

INTERLIFE: Εκδήλωση για τα μέλη του ΣΕΜΑ

Με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. στα μέλη του ΣΕΜΑ στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, από την οποία οι 40 συμμετέχοντες αποκόμισαν ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, παρουσιάστηκαν από τα Διοικητικά στελέχη της Εταιρίας τα οικονομικά μεγέθη και η διαχείριση των Επενδύσεων της INTERLIFE, οι συντελεστές της διαχρονικής αναπτυξιακής πορείας της, καθώς και οι προοπτικές για την ανάπτυξη συνεργειών με τους Μεσίτες Ασφαλίσεων.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERLIFE, Γιάννης Βοτσαρίδης, ενώ ο Διευθυντής Οικονομικών, Θανάσης Πρόιος, παρουσίασε τη σταθερά ανοδική πορεία των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα , τους υψηλούς Δείκτες Φερεγγυότητας καθώς και την υπερκάλυψη των αποθεματικών της INTERLIFE έναντι των υποχρεώσεων της στη Solvency II.

Την εξαιρετικά αποδοτική διαχείριση των Επενδύσεων της INTERLIFE ανέλυσε ο Founding Partner της Iolcus Investments, Αχιλλέας Κοντογούρης, επισημαίνοντας τα θετικά της αποτελέσματα σε περίοδο κρίσης και οικονομικής Ύφεσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας, Γιάννης Βοτσαρίδης, επεσήμανε την σταθερή πορεία της INTERLIFE, καθώς και το όραμά της για το μέλλον, εστιάζοντας στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα που την ανέδειξαν μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Όπως υπογράμμισε, η INTERLIFE, θεωρώντας ότι το Ανθρώπινο Δυναμικό είναι η σημαντικότερη επένδυση της, εστίασε στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού της, με αποτέλεσμα τη συστηματική παραγωγή ιδιαίτερα ικανών ασφαλιστικών στελεχών.

Η επιλογή των Αντασφαλιστών της, μεταξύ της αφρόκρεμας των Αντασφαλιστικών Εταιριών της διεθνούς αγοράς, με κορυφαία αξιολόγηση, ήταν ένας ακόμη καθοριστικός παράγοντας της ανοδικής πορείας της INTERLIFE.

Στο επίπεδο της συνεργασίας της με τους Διαμεσολαβητές, η Εταιρία επέλεξε να προσφέρει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική Εργαλειοθήκη εννέα εξειδικευμένων και αποκλειστικά σχεδιασμένων Υπηρεσιών για τη διευκόλυνση των συνεργατών της, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Τιμολόγησης και Ασφάλισης, Ενημέρωσης Αποζημιώσεων, Πληροφορίες Χαρτοφυλακίου, Help Desk και τα έξυπνα πακέτα διεκπεραίωσης Smart Pay και Sales4Net.

Τέλος, πιστή στην αρχή της ότι μια Εταιρία πρέπει να ανταποδίδει στο κοινωνικό σύνολο αυτά που εισπράττει, η INTERLIFE έχει αναπτύξει ένα ευρύ πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο επίπεδο του Ανθρώπινου Δυναμικού, του Περιβάλλοντος, της Αγοράς και της εκτεταμένης Κοινωνικής Δράσης. Με το σύνθημα «προσφέρω…αλλιώς» η Εταιρία υλοποιεί δράσεις στο χώρο της Ανθρωπιστικής Υπευθυνότητας, στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση, συνεργαζόμενη με κορυφαία Ιδρύματα και Οργανισμούς της χώρας.

Η παρουσίαση της Εταιρίας ολοκληρώθηκε με εποικοδομητικό διάλογο με τα μέλη του ΣΕΜΑ, κατά τον οποίο επιβεβαιώθηκε η δυναμική μελλοντικών συνεργειών σε κλίμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου