22 Μαρ 2017

ΑΧΑ: Στηρίζει τη 10η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Με κεντρικό μήνυμα «Υπεύθυνη οδήγηση σημαίνει σεβασμός στη ζωή!», η φετινή 10η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» (18/3 – 24/3) δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση της κυκλοφοριακής αγωγής, της υπεύθυνης οδήγησης και της ευγένειας στους ελληνικούς δρόμους.

Η ΑΧΑ ως Μέλος της Συμμαχίας που έχει δημιουργήσει το Ι.Ο.ΑΣ. για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο, στηρίζει το έργο του Ινστιτούτου. Μέσα από τη συνεργασία των δύο οργανισμών, το Ι.Ο.ΑΣ. έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα 30.000 μαθητές ηλικίας 13 – 18 ετών σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, άνθρωποι της Εταιρείας έχουν συμμετάσχει ενεργά σε δράσεις ενημέρωσης των πολιτών για θέματα ασφαλούς μετακίνησης, όπως: αλκοόλ και οδήγηση και σωστή συντήρηση οχημάτων.

Οι δράσεις της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας υλοποιούνται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, του Δήμου Αθηναίων και της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο. Περισσότερες πληροφορίες για την Εβδομάδα μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.ioas.gr/teleutaia_nea/

Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της χώρας μας και η πρόληψη των τροχαίων, αποτελεί πάγια στρατηγική προτεραιότητα της ΑΧΑ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου