5 Ιουν 2018

Ηλεκτρικά Καρώνης: Καταστροφή 2 εκατομμυρίων ευρώ γιατί δεν πρόλαβε να το ασφαλίσει

Την αξία της ασφάλισης αποδεικνύει ένα καταστροφικό γεγονός στη γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών Καρώνης.

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην αποθήκη ηλεκτρικών ειδών Καρώνης, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ, που αντιστοιχεί στο εμπόρευμα που είχε η επιχείρηση στην αποθήκη της.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες του Newsbeast.gr οι ζημιές στο κτίριο είναι εκτεταμένες και μεγάλου οικονομικού μεγέθους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Καρώνη, το κτίριο και το εμπόρευμα ήταν ανασφάλιστο. Στην αποθήκη είχε μεταφερθεί εμπόρευμα αξίας 2 εκατ. ευρώ με σκοπό να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες Bazaar.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα στο Newsit.gr συγκλονίζει όταν αποκαλύπτει ότι το κτίριο και το εμπόρευμα δεν ήταν ασφαλισμένα καταλήγοντας να αναφωνεί 'Καταστράφηκα'.Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι παρόλο που υπήρχε σύστημα πυροπροστασίας στο κτίριο, αυτό φαίνεται να μην λειτούργησε (ή δεν λειτούργησε αποτελεσματικά).

Οι λόγοι που δεν είχε πραγματοποιηθεί έγκαιρα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που να καλύπτει όλους τους κινδύνους, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη είναι διαδικαστικοί, καθώς εμπλέκεται τράπεζα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου