28 Ιουν 2018

«Σε μένα θα τύχει;» Σε νέες περιπέτειες οι ήρωες της ανατρεπτικής καμπάνιας της ΕΑΕΕ

Σε νέες περιπέτειες οι ήρωες της ανατρεπτικής καμπάνιας «Σε μένα θα τύχει;» της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Με τέσσερις νέες απολαυστικές ιστορίες συνεχίζεται η καμπάνια «Σε μένα θα τύχει;» της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ). Επιλέγοντας το ψηφιακό περιβάλλον με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για την αξία της ασφάλισης, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης, η EAEE προχώρησε στη δημιουργία τεσσάρων επιπλέον videos με τίτλο «Σε μένα θα τύχει;». Μέσα από χιουμοριστικές ανατροπές και ιδιαίτερους χαρακτήρες καυτηριάζεται η τάση που έχουμε οι περισσότεροι να πιστεύουμε ότι το απρόοπτο είναι απίθανο να τύχει σε εμάς τους ίδιους. Η καμπάνια της ΕΑΕΕ καταλήγει στο κεντρικό μήνυμα «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω» προκειμένου να υπενθυμίσει ότι για τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν, η ασφάλιση είναι η καλύτερη φροντίδα.

Τα κεντρικά πρόσωπα της ψηφιακής καμπάνιας της ΕΑΕΕ, η Κατερίνα Ζαρίφη με την Μαρία Μπεκατώρου και ο Λευτέρης Ελευθερίου με τον Θανάση Τσαλταμπάση, βρίσκονται αντιμέτωπα με νέες περιπέτειες, οι οποίες τους κάνουν να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την αξία της ασφάλισης στη σημερινή εποχή. Ο Θανάσης με το Λευτέρη ανακαλύπτουν απότομα και με αναπάντεχο τρόπο την αξία της ασφάλισης από σεισμό ενώ παράλληλα συζητούν για το εάν θα πρέπει να κάνουν ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Από την άλλη η Κατερίνα με τη Μαρία, μέσα στο πνεύμα του καλοκαιριού και τις ανατροπές που κρύβει, διαφωνούν για την αξία ενός ασφαλιστικού προγράμματος υγείας και ενός προγράμματος ασφάλισης αυτοκινήτου.   

Το πρώτο video της καμπάνιας, κάνει σήμερα την επίσημη ‘εμφάνιση’ του, με πρωταγωνιστές τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Θανάση Τσαλταμπάση. Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ.

Το δεύτερο μέρος της καμπάνιας της ΕΑΕΕ θα έχει διάρκεια 6 εβδομάδες, επιδιώκοντας να ενημερώσει το κοινό για τα ευεργετικά αποτελέσματα του έγκαιρου προγραμματισμού στη ζωή μας.

Εάν αναρωτιέστε και εσείς «Σε μένα θα τύχει;» μείνετε συντονισμένοι στην FB page της ΕΑΕΕ και στο You Tube Channel για να απολαύσετε όλη τη σειρά των Videos. Σίγουρα θα πειστείτε ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι μία πολυτέλεια. Είναι μία κίνηση φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας που μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς τις κρατικές παροχές ασφάλισης. Γιατί … «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου