14 Νοε 2022

H Affidea διαχρονικός υποστηρικτής των Insurance Awards

Η Affidea βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, υποστηρίζοντας τον διαγωνισμό Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης»

Η Affidea βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, υποστηρίζοντας τον διαγωνισμό Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης».

Τα Insurance Awards, διοργανώνονται από το κλαδικό περιοδικό «Ασφαλιστικό Marketing», με σκοπό την ανάδειξη των κορυφαίων γραφείων Μεσιτών & Πρακτόρων της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

H Affidea έχει καταφέρει να καταστεί ο πλέον στενός και αξιόπιστος συνεργάτης της ασφαλιστικής αγοράς, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου σε χιλιάδες ασφαλισμένους, πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, προσφέροντας ατομικά και ομαδικά προγράμματα, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

H Affidea, προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του σχεδιασμού της, χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες, επενδύοντας σε τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης, ώστε να συνεχίσει να έχει καθοριστικό ρόλο, στις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας.

Ο διαγωνισμός των FMIA ο οποίος πραγματοποιείται από το 1992, αξιολογεί ποιοτικά & ποσοτικά στοιχεία εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ασφαλιστική διαμεσολάβηση σε 6 βασικές κατηγορίες βράβευσης.

Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των“Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης”, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στη Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η τελετή βράβευσης των νικητών στον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου