14 Ιουν 2023

Blue Aigaion: Συνεχίζει σταθερά και δυναμικά να πλοηγεί σε ύδατα σύνθετων κινδύνων!

Η Blue Aigaion Insurance Solutions Α.Ε. συνεχίζοντας την επιτυχημένη ναυτασφαλιστική της δραστηριότητα διαπρέπει στην Ασφάλιση Μαρίνων και Λιμένων καθώς και Επαγγελματικών Αστικών Ευθυνών σε εταιρίες προσφέρουσες τεχνικές και λοιπές υπηρεσίες στην Ελληνόκτητη και Διεθνή ναυτιλία

Η Blue Aigaion Insurance Solutions Α.Ε. συνεχίζοντας την επιτυχημένη ναυτασφαλιστική της δραστηριότητα, ως φυσική συνέχεια της Aigaion Ασφαλιστικής, διαπρέπει στην Ασφάλιση Μαρίνων και Λιμένων καθώς και Επαγγελματικών Αστικών Ευθυνών σε εταιρίες προσφέρουσες τεχνικές και λοιπές υπηρεσίες στην Ελληνόκτητη και Διεθνή ναυτιλία.

Η εταιρία υπό την καθοδήγηση της νέας Προέδρου κ. Velliades Dominique και σε απόλυτη συνεργασία με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου της Ελλάδος , ξεχωρίζει αισθητά στο τομέα των Ναυτασφαλίσεων, σημειώνοντας για το έτος 2022 κύκλο εργασιών άνω των 5.500.000€. Διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία, έχει προβεί σε Ασφαλιστική τοποθέτηση 28 Τουριστικών Λιμένων καθώς και του επιβατικού λιμανιού Ραφήνας. Επιπλέον, έχει ασφαλίσει περισσότερους από 122 επισκευαστές / παρόχους ποικίλων ναυτιλιακών υπηρεσιών ανά την Ελληνική επικράτεια και Κύπρο.

Όλες οι Ασφαλιστικές τοποθετήσεις γίνονται μέσω των Διεθνών αγορών απευθείας με τις εταιρίες ανάληψης κινδύνου ή με Ασφαλιστικές εταιρίες / MGA του Λονδίνου, σε συνεργασία με τα γραφεία του Ομίλου στο Λονδίνο, της Velos Insurance Services. Επιτυγχάνοντας τις προαναφερόμενες συμφωνίες, προσφέρει άμεση ανταπόκριση στις προσφορές αλλά εξίσου ταχύτατη είναι η επίλυση των ζημιών καθώς τα γραφεία της Ελλάδος αναλαμβάνουν να τις διεκπεραιώσουν με αποτελεσματικότητα και τεχνογνωσία.

Επιπλέον, η Blue Aigaion εκτός των ανωτέρω Ασφαλίσεων, έχει προχωρήσει σε συμβάσεις για την ασφάλιση των κυβερνοεπιθέσεων, το οποίο αποτελεί ζήτημα μέγιστης προσοχής των εταιριών, το λεγόμενο Cyber Insurance με πολύ μεγάλα κεφάλαια καθώς επίσης σε ασφάλιση Drones, D&O και Γενικών Ασφαλίσεων αλλά πάντα υψηλών απαιτήσεων και με βάση την Διεθνή αγορά.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου