3 Αυγ 2023

ERGO My Home BnB - Η ιδανική επιλογή ασφάλισης που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των βραχυχρόνιων μισθώσεων

To ERGO My Home BnB προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για τις κατοικίες που λειτουργούν υπό καθεστώς βραχυχρόνιας μίσθωσης

Η αυξημένη ζήτηση για ενοικίαση κατοικιών σε ταξιδιώτες, λόγω της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας μας, έχει ωθήσει πολλούς συμπολίτες μας να στραφούν στον τομέα του τουρισμού, υιοθετώντας την πρακτική της βραχυχρόνιας μίσθωσης των ακινήτων τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η ERGO Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ιδιοκτητών, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου ασφαλιστικού προϊόντος, του ERGO My Home BnB, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για τις κατοικίες που λειτουργούν υπό καθεστώς βραχυχρόνιας μίσθωσης, πάντοτε με την εγγύηση και την αξιοπιστία της ERGO.

Το νέο πρόγραμμα, μέσα από ένα μεγάλο εύρος παροχών και καλύψεων, προσφέρει πλήρη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις περιουσίας και αστικής ευθύνης. Συγκεκριμένα, καλύπτει την περιουσία και το περιεχόμενο των κατοικιών ηλικίας έως 15 ετών, προσφέροντας προστασία σε αξία καινούργιου για τα κτήρια που κατασκευάστηκαν μετά το 1960. Παράλληλα οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν πρόσθετες καλύψεις για σεισμό, νομική προστασία και γενική αστική ευθύνη, περιλαμβανομένης της ευθύνης έναντι του ενοικιαστή. Επίσης προσφέρεται προνομιακή έκπτωση 30% στα ασφάλιστρα κτηρίου, εφόσον το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το προτεινόμενο από την Εταιρεία.

Η κα. Νώρα Μπενάρδου, Product Development Lead για ασφαλίσεις Ζημιών, τόνισε πως «στην ERGO Ασφαλιστική δεν εφησυχάζουμε και είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών. Κατανοώντας τις υποχρεώσεις που έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα ERGO My Home Bnb, προσφέροντάς τους ένα μεγάλο εύρος παροχών και καλύψεων για την προστασία της κατοικίας που μισθώνουν ως οικοδεσπότες, ώστε να τους προσφέρουμε τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται από κάθε απρόοπτο που μπορεί να συμβεί στην κατοικία τους και το περιεχόμενό της. Στην ERGO, κατανοούμε την αξία της ακίνητης περιουσίας τους και τη σημασία της σωστής ασφάλισής της. Μέσα από το ERGO My Home BnB, προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες πλήρη προστασία για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επένδυσή τους, γνωρίζοντας ότι έχουν την πιο αξιόπιστη κάλυψη».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου