7 Μαρ 2024

Euroins Ελλάδος: 10 Χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα

Η Euroins Ελλάδος γιόρτασε τα 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τα 10 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα γιόρτασε μαζί με εργαζομένους, στελέχη, συνεργάτες και εκπροσώπους θεσμικών φορέων η Euroins Ελλάδος σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Αθήνα.

Την επετειακή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), ο κ. Νίκος Σοφρωνάς, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) και η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), μεταξύ άλλων.

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, εκπρόσωποι κοινωφελών και αθλητικών φορέων και αθλητές τους οποίους η Εταιρεία υποστηρίζει χορηγικά, μεταξύ των οποίων ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ο κ. Θέμης Χαλκιάς, Πρόεδρος της Nissan Χαλκιάς και οδηγός της Xalkias Racing Team, και ο κ. Παναγιώτης Δημάκος, Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Σύλλογου Καλλιθέας.

Εκ μέρους του Ομίλου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ο κ. Todor Danailov, Εκτελεστικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ της Euroins Insurance Group (EIG), η κα. Joanna Tsoneva, Πρόεδρος ΔΣ της Euroins Insurance Company AD και ο κ. Dimitar Dimitrov, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Eurohold, μεταξύ άλλων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroins Ελλάδος Vasil G. Dimitrov δήλωσε: «Η EIG έχει παρουσία σε μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών και πάνω σε αυτήν την τεχνογνωσία χτίζουμε την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα. Ασφαλώς, κάθε αγορά έχει τις ιδιαιτερότητες, τις αδυναμίες και τις δυναμικές της οι οποίες υπαγορεύουν ξεχωριστές εθνικές στρατηγικές. Στη Euroins Ελλάδος αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας προκειμένου να καλύπτουμε κάθε ανάγκη των ασφαλισμένων μας».

Ο εκτελεστικός διευθυντής Αθανάσιος Ι. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Στο δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου δραστηριοποιούμαστε, με τις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης να εντείνονται, έχουμε χρέος να εμφυσήσουμε στους ασφαλισμένους τις αξίες της ασφαλιστικής κάλυψης. Συνολικά ως κλάδος οφείλουμε να καλλιεργήσουμε στη χώρα μας την κουλτούρα της μέγιστης κάλυψης, η οποία καθίσταται σήμερα αναγκαία περισσότερο από ποτέ».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου