>

15 Ιουλ 2024

Interasco: Νέος Υποδιευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος

Η Interasco AEΓΑ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Αλέξανδρο Στοϊκό, από τη θέση του Υποδιευθυντή Πωλήσεων Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος

Η Interasco AEΓΑ, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της από την 1/7/2024 με τον κ. Αλέξανδρο Στοϊκό, από τη θέση του Υποδιευθυντή Πωλήσεων Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος, ο οποίος πρόκειται να συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ενίσχυση και ενδυνάμωση του δυναμικού της εταιρείας.

Ο κ. Α. Στοϊκός έχει σπουδάσει Γεωπληροφορική και Τοπογραφία, ενώ παράλληλα διαθέτει δωδεκαετή επαγγελματική εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων. Ξεκίνησε την πορεία του στις πωλήσεις στον ασφαλιστικό χώρο, έχει εμπειρία στον κλάδο του internet marketing και έχει διατελέσει ως κορυφαίο στέλεχος στην ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρείας Carglass.

Από  τη νέα του θέση,  θα αναλάβει τη συνέχιση του επιτυχούς επιχειρηματικού πλάνου της Interasco, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων αλλά και των νέων στόχων της εταιρείας.

Σε δήλωσή του ο κ. Κάρολος Σαΐας Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, καλωσόρισε τον κ. A. Στοϊκό στην οικογένεια της Interasco και του ευχήθηκε καλή αρχή και καλό ξεκίνημα στα νέα του καθήκοντα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου