>

24 Ιουλ 2024

Εθνική Ασφαλιστική: Δύο Εθνικές, μία Ομάδα!

Η Εθνική Ασφαλιστική δίπλα στην Εθνική μας Ομάδα Μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια της εντυπωσιακής της προσπάθειας που της χάρισε το εισιτήριο για το Παρίσι

Η Εθνική Ασφαλιστική, ως Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ήταν δίπλα στην Εθνική μας κατά την προετοιμασία, αλλά και κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής προσπάθειας που της χάρισε το εισιτήριο για το Παρίσι. Και θα συνεχίσει να είναι δίπλα της, γιατί στις καρδιές μας είναι πάντα νικήτρια!

«Καλάθι» στα social

Κατά τη διάρκεια των φιλικών, των ημιτελικών και των τελικών αγώνων του Προολυμπιακού Τουρνουά μπάσκετ η Εθνική Ασφαλιστική μέσω των social media της Εταιρίας ήταν εκεί, κρατώντας ενήμερο το φίλαθλο κοινό, γύρω από τις κατακτήσεις της «επίσημης αγαπημένης» μας.

Στο πλαίσιο αυτό, και με σκοπό την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος των ημερών και της διάδρασης με το κοινό, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός μας στο Instagram, όπου πάνω από 28.000 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία κάνοντας like και tag έναν φίλο τους, να διεκδικήσουν διπλά εισιτήρια για τις συγκεκριμένες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού, κατόπιν κλήρωσης, κέρδισαν συνολικά 14 δωρεάν εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο (16/7), που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, και 40 εισιτήρια για τον ημιτελικό αγώνα με τη Σλοβενία (6/7) και τον τελικό αγώνα με Κροατία (7/7), που διεξήχθησαν στην Αθήνα.


Διαγωνισμοί στη σελίδα μας στο Instagram @ethniki.asfalistiki
Διαγωνισμοί στη σελίδα μας στο Instagram @ethniki.asfalistiki


Από το Πεκίνο, στο Παρίσι
🗼

Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια μετά τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ ανδρών στο Πεκίνο το 2008, η Εθνική μας ετοιμάζεται να αγωνιστεί και πάλι στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, αρχικά στη γαλλική πόλη Λιλ.

Η τελική 12άδα του Βασίλη Σπανούλη θα αποτελείται από τους: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης και Νίκος Χουγκάζ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου