3 Νοε 2014

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες της απόκτησης της Αγροτικής Ασφαλιστικής από την Ergo

Mετά την έγκριση και της επιτροπής ανταγωνισμού για την εξαγορά της Αγροτικής Ασφαλιστικής από τον Γερμανικό ασφαλιστικό Ομιλο Ergo, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, προχωρούν οι διαδικασίες απόκτησης της από την Ergo.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα , εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία “ERGO International Aktiengesellschaft” (“Ergo ΙΑ”) της “Αγροτική Ασφαλιστική Α.Ε”. Η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με την υπ’ αριθμ. 594/2014 ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε την κατ’ άρθρο 6 παρ. 1 – 3 του ν.3959/2011 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση.

Η Εξαγορά της Αγροτικής Ασφαλιστικής από την Εrgo έγινε από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς στην οποία περιήλθε η ασφαλιστική μετά από την εξαγορά της ΑΤΕ Bank.


H εξαγορά αυτή δημιουργεί νέες προοπτικές για τον Γερμανικό Ασφαλιστικό Όμιλο Εrgo που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με την Εrgo Ασφαλιστική και εκτός των άλλων έχει αποκλειστική συνεργασία με το τραπεζικό δίκτυο (Bank assurance) της Τράπεζας Πειραιώς.


(Πηγή: Asfalisinet.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου