16 Δεκ 2014

Συγκέντρωση Συλλόγου Ζημιωθέντων της Ασπίς

Εκατοντάδες ζημιωθέντες συγκεντρώθηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση στην Αθήνα του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στο Τιτάνια.
Στην συγκέντρωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας που διεξάχθηκε, έγινε πλήρης ενημέρωση για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις και καθορίστηκε το πλαίσιο δράσης από εδώ και στο εξής.
Ιδιαίτερα τονίστηκε η ανυπαρξία πρωτοβουλιών και η απογοήτευση από την υφιστάμενη κυβέρνηση η οποία ενώ προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι θα φέρει εις πέρας αυτήν την πολύ μεγάλη κοινωνική εκκρεμότητα, εντούτοις εδώ και δυόμιση χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τους ζημιωθέντες οι οποίοι όπως είπαν θα ανταποδώσουν με τον τρόπο τους αυτήν την συμπεριφορά.
Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι σε κανένα πολιτισμένο κράτος του κόσμου δεν νοείται να συμβεί τέτοια περίπτωση με ασφαλιστική εταιρεία, ενώ εξήρε την ενότητα των ζημιωθέντων εκφράζοντας την πίστη του ότι ο αγώνας θα δικαιωθεί και ο ίδιος θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτόν.
Στην συγκέντρωση τέθηκαν οι στόχοι για το αμέσως επόμενο χρονικό διάσημα και τονίστηκε με έμφαση η αναγκαιότητα ενότητας όλων των ζημιωθέντων μέχρι την τελική δικαίωση.
(Πηγή: Insuranceworld.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου