4 Νοε 2016

NN Direct Health: Πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για όλη την οικογένεια

Η ΝΝ Hellas, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει ποιοτικές, καινοτόμες υπηρεσίες στην ελληνική οικογένεια, συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, NN Direct Health. Με απλές και γρήγορες διαδικασίες μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να εξασφαλίσουν την προστασία της υγείας τους, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να επωφεληθούν από μία μοναδική προσφορά, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δωρεάν παροχών για τα παιδιά από την ασφάλεια υγείας NN Direct Health.

Από την έναρξη διάθεσης του ΝΝ Direct Health η ΝΝ Hellas αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, καθώς έως τώρα για όλες τις οικογένειες που απέκτησαν το πρόγραμμα, η Εταιρία ανέλαβε τα έξοδα ασφάλισης των παιδιών για ένα (1) έτος. Η ΝΝ Hellas ενεργοποιεί εκ νέου την προσφορά για δωρεάν ασφάλιση των ανηλίκων παιδιών για ένα (1) έτος και παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας σε όλους, συμβάλλοντας σημαντικά στην ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Όσοι επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, NN Direct Health, μόνο με 59,90 ευρώ το μήνα* και ταυτόχρονα να ασφαλίσουν τα ανήλικα παιδιά τους για 1 έτος δωρεάν.

Το NN Direct Health είναι ένα πρόγραμμα ασφάλειας υγείας που συνδυάζει νοσοκομειακή κάλυψη και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης για όλη την οικογένεια. Το πρόγραμμα προσφέρει, μεταξύ άλλων, κάλυψη σε ένα δίκτυο 40 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, δωρεάν εξετάσεις αξίας έως και 300€ στα διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής, 5 ιατρικές επισκέψεις με μόλις 10€, 1 δωρεάν check up καθώς και άμεση μεταφορά σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης. Με το NN Direct Health ο ενδιαφερόμενος ακολουθεί μία γρήγορη διαδικασία με 6 απλά βήματα και έχει άμεση ηλεκτρονική έκδοση του ασφαλιστηρίου του χωρίς να απαιτείται φυσική υπογραφή. Το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας ΝΝ Direct Health διατίθεται από την ΝΝ Hellas αποκλειστικά online στο www.nndirect.gr καθώς και τηλεφωνικώς στο 800 100 60 60.

*Ενδεικτικό μηνιαίο κόστος για τον 1ο χρόνο για 2 ασφαλισμένους ηλικίας 29 ετών και δωρεάν τα παιδιά για τον 1ο χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου