1 Νοε 2016

Vodafone και AIG αντικαθιστούν δωρεάν το κινητό ή το tablet σου!

Η Vodafone σε συνεργασία με την AIG δημιούργησε τη νέα, αποκλειστική υπηρεσία Vodafone Replace με την οποία παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση συσκευής, με κάθε νέα αγορά Vodafone Smartphone ή Vodafone Smart Tablet, εντός 24 ωρών.

Η υπηρεσία παρέχεται από τη Vodafone σε συνεργασία με την AIG. Έχει διάρκεια δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής και καλύπτει περιπτώσεις όπως κλοπή, σπάσιμο, πυρκαγιά, αλλά και ζημιές από επαφή με άμμο ή νερό και αυξομείωση τάσης ρεύματος.

Επιπλέον, η υπηρεσία Vodafone Replace προσφέρεται Δωρεάν και με κάθε αγορά iPhone 7 & 7 Plus που πραγματοποιήθηκε από τις 23/09 και έως τις 10/12 και παρέχει άμεση αντικατάσταση συσκευής με μία ίδια.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης της συσκευής είναι να επικοινωνήσει απευθείας με το Κέντρο Αποζημιώσεων της ΑΙG, χωρίς χρέωση και η AIG θα τον καθοδηγήσει, ώστε να παραλάβει άμεσα και από όπου επιλέξει, μία ανακατασκευασμένη συσκευή.

Παράλληλα, με την υπηρεσία Vodafone Replace, σε περιπτώσεις κλοπής οι πελάτες καλύπτονται από χρεώσεις και έξοδα (κλήσεις, sms, data), έως το ποσό των € 250 που υπέστη ο ιδιοκτήτης της συσκευής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου